Naar boven
   
     

 Uitnodiging voor de herfstvergadering 

Beste rozenvriend en rozenvriendin, 

Graag nodigen we u uit op onze herfstvergadering op zondag 12 november 2023. De vergadering begint om 14 uur in zaal GCOC, Oosterhof, Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen. Het thema is: ‘Mooie borders, prachtige combinaties’ Mevr. Martje van den Bosch, de dame van de Tuinen van Demen, komt spreken. Zij studeerde filosofie en was jarenlang docent, onder andere aan de Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig: zij schrijft er over, ontwerpt voor anderen en zij werkt in de Tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd.(www.detuinenindemen.nl)

 

Wat je mooi vindt, is natuurlijk persoonlijk. Wat je in een tuin graag ziet, hangt daarnaast ook af, van wat je graag terug vindt in de tuin. De één wil in een tuin tot rust komen, de ander zoekt er juist levendigheid. Toch kunnen we stellen, dat een tuin bevredigend voor het oog is, als er sprake is van een zekere harmonie. Tijdens deze lezing hoort u, welke aspecten daarin een rol spelen, zoals kleur, vorm, herhaling, stijl, opbouw en functies van beplanting.  

Martje geeft daarbij handige tips en tricks voor zowel nieuw te ontwerpen, als bestaande borders om in uw eigen tuin mee aan de slag te gaan. Zij illustreert haar verhaal met veel foto’s van De Tuinen in Demen. Zij spreekt 2 x 45 minuten en tussenin hebben we een koffiepauze. Nadien is er tombola. Inschrijven kan via de link op de website. We vragen deze keer voor de deelname een bedrag van 5 euro per persoon. Kan je voor 6 november 2023 HIER inschrijven en het bedrag voor de deelname overschrijven op rekeningnummer BE96 0017 8301 5705 met vermelding herfstvergadering en je naam/namen? Inbegrepen in de prijs is 1 drank en 1 stuk taart. We hopen jullie dan te mogen ontmoeten. 

Het bestuur van Rozenvrienden